ЗБІР ЗАКРИТО! Всеволод хоче чути!

зібрано
8 років

двостороння сенсоневральна туговухість III ступеню, ниркова недостатність 4 ступеню

Необхідно: 46 438 ₴
Зібрано: 47 187 ₴

Вітаємо, друзі! 

Війна у нашій країні змінила  дуже багато та додала безліч нових питань і загроз для діток. Звертаємося до вас по допомогу для маленького хлопчика. 

Всеволоду всього 7 років, але його дитинство було постійною боротьбою за життя. У півтора роки хлопчик потрапив з гострою інфекцією в реанімацію. Діагноз приголомшив батьків: у Всеволода  виявили ниркову недостатність 4 ступеню складності. З того моменту життя дитини залежало від постійних процедур діалізу та прийому препаратів. Але це було не єдиним важким випробуванням для нього. Прийом великої кількості препаратів, місяці в реанімаційному відділенні призвели до погіршення слуху. Після повноцінного обстеження у 3 роки Всеволоду поставили діагноз: двостороння сенсоневральна туговухість III ступеню. Для того, щоб хлопчик чув світ, мав змогу спілкуватися, розвиватися та жити повноцінним життям, йому підібрали потужні слухові апарати. Батьки хлопчика змогли придбати лише один слуховий апарат, бо без апаратів їх дитина б продовжувала втрачати слух. 

Цієї осені Всеволод став першокласником і йому катастрофічно не вистачає одного апарату для повноцінного навчання та засвоєння матеріалу.  Хлопчик з батьками зараз знаходиться у важких умовах: їхній дім – на території проведення активних бойових дій. Виїхати можливості сім’я не має. Батьки Всеволода зараз не мають змоги придбати другий апарат, оскільки продовжують сплачувати за лікування нирок. 

Ми з вами можемо допомогти хлопчику у таких надскладних умовах чути своїх батьків та навчатися в школі. 

Вартість слухового апарату – 46 438 гривень. 

Кожен ваш репост та ваша гривня – зроблять нашого хлопчика на крок ближче до його перемоги над втратою слуху!


Ви допомогли