Допоможіть Родіону дихати!

зібрано
терміново

Постгіпоксична енцефалопатія тяжкого ступеня на тлі ДЦП. Аспіраційний синдром. Дихальна недостатність 3 ступеня. Недостатність кровообігу 2Б ст.

Необхідно: 42 183 ₴
Зібрано: 42 191 ₴

Родіону потрібна наша допомога, щоб дихати та жити! Ми відкриваємо важливий збір на допомогу Родіону Павлову, який не може дихати самостійно

😞

Хлопчик народився повністю здоровим, як і ще два брати з ТРІЙНІ. Але на 7му добу трапилася клінічна смерть. Лікарям вдалося врятувати Родіона. Він відставав від братів у розвитку, і хлопцю діагностували ДЦП.

У січні 2017 року додався ще ларингоспазм.
Із-за м’язової слабкості Родіон не дихає на повні груди та не може самостійно відкашлюватись. Люба вірусна інфекція для Родіона закінчувалась реанімацією та підключенням до ШВЛ.

Фонд Kiddo допомагає хлопчику з самого початку, ми разом проходили і реанімації, і етапи реабілітації

❤️‍🩹

.

У 2022 родині довелося виїхати закордон через війну. Більшу частину часу Родіочик провів там у лікарні, йому зробили операцію на хребті, сподіваючись, що стане краще, але стан його тільки погіршився.

Він зовсім перестав дихати самостійно. П’ять разів його підключали до ШВЛ, але полегшення не наступало. Було прийнято рішення ставити трахеєстому. Але з того часу Родіон без кисню зовсім не може.

❗️

Тобто дитина повністю залежна від роботи концентратора – він не може вийти з дому, відвідати лікарню чи реабілітаційний центр, не кажучи вже про можливість знову повернутися до України. Самостійно Родіон може дихати лише три хвилини.

Тому ми відкриваємо збір на придбання ПОРТАТИВНОГО КИСНЕВОГО КОНЦЕНТРАТОРА, який можна взяти з собою в машину, в медичний заклад та просто вивести дитину на свіже повітря

❤️

Тож, давайте спільними зусиллями допоможемо цьому хлопчику, який дуже хоче дихати та ЖИТИ!

❗️

Загальна сума збору – 42 183 гривні (це портативний концентратор, батарея до нього та відсмоктувач).


Ви допомогли