#ЩедрийВівторок_Kiddo:підсумки 2021

03.12.2021

В рамках проєкту #ЩедрийВівторок_Kiddo командою благодійного фонду “Kiddo” було поставлено досить амбітну мету – зібрати 200 000 гривень.

На ці кошти було заплановано закупити 50 флаконів препарату “Кустодіол”, без якого неможливе проведення операцій на відкритому серці, та передати їх у Відділення дитячої кардіохірургії міста Дніпро. Понад 7 років фонд “Kiddo” підтримує відділення, допомагає з обладнанням, необхідними витратними матеріалами та препаратами. Саме тут проводять обстеження, інтенсивну терапію та операції на відкритому серці дітям різного віку з Дніпропетровської та всіх прилеглих областей, а також – Луганської та Донецької.

Команда фонду запрошувала всіх друзів, партнерів і кожного, хто хоче стати частиною чогось великого та значного, приєднатися до проєкту 30 листопада і допомогти зібрати кошти на резерв життєво-важливого препарату, обравши для себе зручний спосіб.

Серед тих, хто підтримав флешмоб і надав активну інформаційну підтримку, були: Перша леді Дніпра – Марина Філатова; відомий психолог Вікторія Любаревич-Торхова; Аліна Аксельрод; команди “Charisma Fashion Group”, “Вода Водолей”, “BebeBlanc”, “Медична практика для родини” і багато інших.

• У період з 22 по 30 листопада включно, “Comfy Kids” не тільки радували своїх покупців приємними знижками, а й перерахували Kiddo 10 гривень з кожної покупки.

• З 18 по 22 листопада було перераховано частину грошей, отриманих від продажу у мережі бутіків “Charisma Fashion Group”, а також подарунки до 13-річчя компанії.

• “Цікава Кава” передала 100% виручки від проданих чашок кави 30 листопада, а з 13:00 до 14:00 гостей кав’ярні зустрічала та радувала власноруч приготованою запашною кавою наш Добрий бариста – Анна Єрмолаєва, Президент фонду “Kiddo”.

• Мережа магазинів “Медтехніка Ортосалон” перерахувала на допомогу дітям із вадами серця 5 гривень від кожної проданої в листопаді пари дитячого ортопедичного взуття та кожної пари дитячих устілок.

• Свій внесок у проект також зробили: бутік “G.Restart”, салон краси “Be Unique”, салон годинників та ювелірних виробів “ChronoStyle”, клініка “Медична практика для родини”.

Завдяки активній підтримці представників малого та великого бізнесу, підписників сторінок “Kiddo” у соціальних мережах, сотням внесків від 5 гривень, проєкту вдалося зібрати суму, значно вищу, ніж було заплановано, – 286 101 гривню!

Ми щиро вдячні кожному, хто підтримав проєкт із порятунку дитячих сердець та приєднався до #ЩедрийВiвторок_Kiddo! Разом ми подарували маленьким серцям надію та можливість прожити щасливе і здорове дитинство!

Звичайно ж, команда “Kiddo” не зупиняється на досягнутому і продовжує об’єднувати всіх, хто хоче змінити цей світ на краще заради добра, здоров’я дітей та благополуччя нашого суспільства! Найближчим часом ми обов’язково порадуємо наших читачів фотозвітами із Відділення дитячої кардіохірургії .