Підсумки - 2021: Добро має звучати голосно!

11.01.2022

Ось і закінчилися новорічні свята. Як і мільйони людей у всьому світі, команда благодійного фонду “Kiddo” попрощалася з 2021 роком і на своїх сторінках у соціальних мережах поділилася його підсумками.

Адже добро має звучати голосно!

• Завдяки активній участі друзів та партнерів фонду у голосуванні “Monobank”, з жовтня “Kiddo” отримав можливість бути розміщеним у додатку та отримувати благодійний кешбек.

• Сотні репостів у соціальних мережах і посильні внески допомогли придбати УЗД-апарат експертного класу до київського “Центру дитячої кардіології та кардіохірургії”, зібравши 596 500 гривень.

• Разом із друзями та партнерами ми бігли “Милю добра”, завдяки чому зібрали резерв коштів на дорогу підтримуючу терапію при муковісцидозі для Козакової Олі.

• Із запланованих 200 000 гривень у #ЩедрийВівторок_Kiddo фонд зібрав… 286 101 гривню на підтримку Відділення дитячої кардіохірургії у м.Дніпро!

• У максимально стислий термін команда “Kiddo” підключилася до процесу формування «з нуля» відділення «Дніпропетровської обласної дитячої лікарні» для дітей із коронавірусною інфекцією. Ми надавали всебічну підтримку: купували медичні меблі та звичайні, високоякісні засоби індивідуального захисту, необхідне обладнання, комплектуючі, медичні препарати. Закуповували навіть такі «непомітні дрібниці», як дозатори для рідкого мила та антисептиків, настінні тримачі, одноразовий посуд, комплекти постільної білизни тощо.

• Нам неодноразово говорили, що “Рятуємо дитячі життя” – надто пафосно звучить.

А як інакше сказати, якщо саме завдяки підтримці наших меценатів 6 дітей з онкологією не здалися і успішно продовжують лікування? І ще 8 дітей, які вже закінчили прийом хіміотерапії, але потребують тривалого відновного лікування та дорогих обстежень, протягом усього року отримували все необхідне!

• У зв’язку з карантинними обмеженнями та щоб уникнути ризику, ми скоротили курси реабілітацій. Проте понад 40 дітей з діагнозом ДЦП протягом усього року проходили дорогі обстеження, отримували необхідні медикаменти, памперси та спецхарчування.

• Троє дітей із серйозними порушеннями слуху отримали слухові апарати на загальну суму 199 145 гривень.

• Благодійники, які побажали не називати своїх імен, радували дітей подарунками, закривали навіть ті збори, які ми не встигали розміщувати у соціальних мережах.

Як, наприклад, трапилося із Григоровою Женею – напередодні Нового року “Герої в масках” сплатили 65 000 гривень за чергову операцію, призначену дівчинці на 17 січня.

• Протягом року команда “Kiddo” закривала термінові збори разом із тисячами помічників по всій Україні та далеко за її межами.

Разом ми ретельно вивчали проблему, знаходили рішення та уважно спостерігали за успіхами наших підопічних.

Раділи маленьким і великим перемогам: кожному кроку, кожному слову, останньому та першому дзвінку, успішним операціям та одужанню!

Ми щиро вдячні кожному, хто був поряд з нами у 2021 році, допомагав дітям, підтримував лікарів та надавав сили команді фонду “Kiddo”!

Величезне спасибі за вашу довіру та чуйні серця!