«МІЙ СВІТ» - благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної

29.07.2021

10 червня 2021 р. в SOHO Restaurant & Bar пройшов благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної на користь підопічної БФ «Kiddo» Лери Космакової.

Олена Острініна – успішний фінансист, керівник підрозділу VIP-banking в Радабанк, недавно випустила свою першу авторську збірнку поезії «Мій світ». Як давній друг, амбасадор і помічниця Kiddo, Олена звернулася з ініціативою організувати благодійну презентацію її книги на користь когось із підопічних фонду «Kiddo».

Олена вирішила зробити Добру справу і змінити світ 13-річної Лєри Космакової, якій потрібна термінова операція на хребті, щоб отримати свободу пересування і забути про біль, інвалідний візок та підтримуючі корсети.

Вечір авторської поезії Олени Острініної видався дуже теплим і атмосферним. Підтримали дебют Олени своєю присутністю більше 60-ти гостей: її друзі, колеги, партнери, а також амбасадори та постійні благодійники фонду Kiddo.

Підтримали Добру справу і представники колективу Радабанк. Свою вдячність Олені за розвиток напрямку корпоративної соціальної відповідальності висловила Тетяна Городницька – засновник Радабанк.

Не стала на заваді в проведенні заходу і мінлива погода – привітна атмосфера і вишукані страви від ресторану SOHO надали заходу особливого шарму. Партнером смачної і корисної питної води виступила компанія Водолій.

Умовою участі в атмосферному вечорі поезії, музики і благодійності було придбання збірника поезії Олени, 100% коштів від продажу якого вирушили на терміновий збір для Лєри.

Мінімальний внесок був встановлений в розмірі 500 грн. Протягом заходу гості придбали книг на суму майже в 40 000 грн.

Але, як показує 8-річний досвід команди Kiddo, немає межі Добрим справам! Надихнувшись історією боротьби Лери за право жити повноцінним життям, одна благодійниця з Добрим серцем прийняла рішення закрити залишок суми до збору. І, таким чином, найдорожча книжка була придбана за … 87 000 грн Світланою Селіною, засновницею мережі Fit Haus!

Історія термінового збору на операцію для Лери – це історія об’єднання небайдужих людей з добрими серцями! Адже кожен адресний збір – це новий виклик. Команда Kiddo дякує всім, хто відгукнувся на прохання про допомогу: співорганізаторам і партнерам заходу, гостям поетичного вечора, всім, хто не зміг бути присутнім особисто, але побажав придбати книгу «Мій світ» Олени Острініної, а також сотням тих людей, які постійно підтримують збори Kiddo.

З вдячністю до благодійників звернулася співзасновниця БФ «Kiddo» Ольга Штамбург:

«Місія фонду Kiddo – світ без дитячих сліз! І ми впевнені, що до її досягнення можна йти тільки об’єднуючи зусилля. Але також ми знаємо, що благодійність для людей повинна стати чимось легким, приємним і повсякденним, щоб бажання зробити Добро виникало не з жалю до дітей, а від приємних і яскравих емоцій, які ми намагаємося створювати на наших благодійних заходах».


Other events